Artiklid

OJAKU PUHKE- JA KOOLITUSKESKUS

Aadress: Marksa küla, Audru vald, Pärnumaa
Telefon: +372 508 4585 
Veebileht: http://www.ojako.ee
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Merevaatega keskusest leiad:

- Peo- ja konverentsisaalid
- Majutus kuni 65 inimesele, lisakohad
- Ettetellimisel lõuna- ja õhtusöök
- Saunad ja kümblustünnid
- Suur välibassein
- Rannavolle plats, grillinurgad, kiik
- Suur hooldatud territoorium

PULMAD

Pulmatseremoonia mere kaldal, mõnus pulmapidu looduslähedases kohas, saunad, bassein ja palju avarust – seda kõike saame pulmade korraldamiseks pakkuda. Muidugi lisaks ka majutust ning toitlustust.

Aitame Teil korraldada kogu pulmapidu. Oleme abiks sobiva pulmavanema, ansambli, saalidekoratsiooni, lilleseade jne valikul.

Oma ideid ja kogemusi jagab meie koostööpartnerina professionaalne pulmakorraldusfirma www.pruutpaar.ee

Pulmapidu võib alata abiellumist tähistava tseremoonia läbiviimisega mere kaldal.

Pulmapidu saab jätkata kuni 80 inimesele sobivas kauni merevaatega peosaalis või 100-150 inimest mahutavas dekoreeritud pulmatelgis.

Majutus: Mahutame erinevatesse majadesse magama kuni 65 inimest. Loe majutusvõimaluste kohta siit.

Toitlustus: Pulmapidudel aitame läbi viia nii piduliku vastuvõtu joogi-suupisted, õhtusöögi ning ka hommikusöögi. Loe toitlustuse kohta lähemalt siit.

Mõistagi on pulmaliste kasutuses meie saunad ja muud vaba aja veetmise võimalused.

SUVEPÄEVAD

Ojako keskuse tingimused loovad eelduse meeldejääva suvekooli, suvepäevade või muu firmaürituse läbiviimiseks.

Pakume täislahendust: ruumid, majutus, toitlustus, vaba aja veetmise võimalused ning koostöös oma partneritega valik aktiivseid tegevusi (vt kõige kohta altpoolt). Ja muidugi annab ümbritsev rannaäärne loodus koos ukselävelt algava merega igale sündmusele tooni juurde – igal aastaajal oma unikaalne nägu.

Ruumid:

Sündmuste keskse kohana sobivad hästi meie 2 seminarisaali ja kaminaruum. Muidugi on ka avar õu ning otse üle tee asuv suur muruplats need kohad, kuhu tavaliselt tegevused ja inimesed kokku tuuakse.

Vaba aeg:

Saunavõimalused (leilisaunad, aurusaun ja 2 merevaatega kümblustünni) lõõgastumiseks, kaminaruum jutuajamiseks, suur bassein, aerupaadid ja pallimänguplatsid sportimiseks – igaüks peaks leidma midagi sobivat.

Majutus:

Mahutame erinevatesse majadesse magama kuni 50 inimest. Soojal ajal on keskus paras kuni 300 inimese telkimiseks. Loe majutusvõimaluste kohta siit.

Toitlustus:

Teeme ära nii kohvi- ja suupistepausid kui ka korralikud söögikorrad. Loe toitlustuse kohta lähemalt siit.

Aktiivne tegevus:

Meil toimuvate ürituste sisustamiseks aitame koos oma heade koostööpartneritega ka erinevaid aktiivseid tegevusi läbi viia: enamasti on need matkad, seiklused ja meeskonnamängud vabas looduses. Loe võimaluste kohta siit rohkem.