Artiklid

THE SOUL SINGERS

Aadress: Tallinn, Harjumaa
Telefon: +372 539 83295
Veebileht: http://www.the-soul-singers.com
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Vokaalansamblit “The Soul Singers“ peetakse üheks perspektiivikaimaks ja parimaks muusikakollektiiviks Eestis. Me esineme regulaarselt rahvusvahelistel festivalidel ja ka raadios ning televisioonis.Meie ansambel on valmis korraldada muusikalist saadet igale sündmusele. Ansambel koosneb 4 kuni 6 inimesest, olenevalt vajadusest.
„The Soul Singers“ – professionaalsed vokalistid, kelle hääled võivad esitada erinevaid muusikateoseid. Kollektiiv esitab maailmamuusika parimaid pärle.
Meeleldi esitame Teile laule kümnes erinevas keeles.
Meie repertuaar sisaldab erinevaid muusikastiile ja zanre: Folkloormuusika, kõige popuaarsemad maailmahitid, pop, jazz, vene romanss ja folk, prantsuse folk, itaalia San-Remo, vanaaegne vaimulik muusika, laulud gospeli stiilis, spirituaalid ja palju muud. Iga kuulaja kindlasti leiab enda jaoks miskit südamelähedast.
Enamus esitatavest teostest on originaalsed ansambli aranžeeringud. Palasid esitatakse nii a-capella kui instrumentaalsaatega. Teil on võimalik tellida esitatavat kava Teie enda maitse järgi. Iga esinemine on meeldejääv sündmus.

Me esineme:
- Pulmades;
- Sünnipäevadel;
- Juubelitel;
- Konverentsidel;
- Teie poolt valitud üritusel;

Teeme ka koostööd professionaalsete instrumentaalsete kollektiividega.
● Klaver ja flööt
● Klaver ja viiul
● Kitarr ja viiul

Muusikavalik on lai: romantiline muusika, filmimuusika, jazz, tantsumeloodiad, klassikalised teosed, eesti populaarsed laulud, vene rahvamuusika, erinevad kuulsaimad maailma meloodiad ja palju muud.

Oleme avatud Teie pakkumistele, võtke meiega ühendust ja leiame just Teile sobivaima lahenduse.