Artiklid

AHJUPALA

Aadress: Linnamäe tee 37b, Tallinn, Harjumaa
Telefon: +372 565 00967 
Veebileht: http://www.ahjupala.ee
Facebook: https://www.facebook.com//pages/Ahjupala/790102681080239
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kes meist ei mäletaks magusaid lapsepõlveaegu, mil maal vanaema juures olles äsja ahjust välja võetud pirukate lõhn lausa meelitas tuppa?

Ahjupala Pagarikoda on selle südantsoojendava mälestuse pannud oma küpsetistesse. Kõik pagarikoja küpsetised – olgu need siis pirukad, muffinid või kringlid, valmivad kaasaegses puuküttega ahjus.

Ahi ise on ehitatud projekti järgi, mis võimaldab linnatingimustes küpsetada pirukaid nii, nagu seda tehti vanasti maal. Selline küpsetamise viis on laialt levinud Lõuna-Euroopas. Puuahi annab toodetele eristuva maitse ning isuäratava aroomi.
Tainas segatakse valmis taignasegaja abil, vastavalt retseptile. Taigen koosneb ainult naturaalsetest komponentidest: jahust, soolast, suhkrust, veest, piimast, margariinist, munast ja pärmist. Küpsetiste täidised on värskelt valmistatud ja sisaldavad valikuid nii soolase- kui ka magusasõpradele.

Ahjupala Pagarikoda – taaselustab maitsed Sinu mälestustest!