Artiklid

KALEVBAND

Aadress: Eesti
Telefon: +372 518 5318 
Veebileht: http://www.kalevband.com
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

… on kahe liikmeline band (võimalik  tellida ka üheliikmelisena). Ansambli solist (lisaks kitarr), Kalev Kaljuvee, on tegutsenud koos erinevate muusikutega juba alustades koolipoisina ja seega üle 20 aasta. 
Bänd on mänginud nii väikestel kui suurtel lavadel kõikjal üle Eesti. Repertuaaris on tantsumuusikat igale eale ja maitsele, mis hõlmab erinevaid tantsurütme ja on põhiosas eestikeelne. Repertuaaris on enamuste kuulsate eesti ansamblite esituses kõlanud uued ning vanad hitid. (Maltis, Karavan, Apelsin, Nuude, Linna, Pihlap, Joala jt...) 
KalevBand mängib vastavalt tellimustele erinevatel sündmustel, sünnipäevadel, juubelitel, pulmades, koosviibimistel jne... 
Vajadusel ka õhtujuhtimine.
Aastal 2018  on ansambliga liitunud ka Kalevi tütar-Kätlin.

Kätlin on alati olnud suur eestikeelse muusika austaja ning naudib kullafondi lugude ellu äratamist oma imelise häälega. 
Oleme koos lavalaudu tallanud vaid üürikest aega,kuid saadud positiivne tagasiside annab alust oodata suurepärast ja tegusat koostööd veel pikaks ajaks.
 
Tuleme kohale üle Eesti !!!